Activiteitenkalender


Natuurpunt Waasland en de Beverse groendienst nodigen je uit op zondag 28 januari om in Hof ter Saksen kennis te maken met overwinterende vogels. Je krijgt er de kans om met telescoop en verrekijker de vogels te observeren. Natuurgidsen geven deskundige uitleg rond het uitbundige vogelleven aan de voederplaats: koolmezen, staartmezen, zwarte mezen, kuifmezen, appelvinken, vinken, roodborstjes, sijzen, spechten, goudhaantjes, merels, boomklevers, gaaien, houtduiven, merels, groenlingen, … Je vindt er een tuinvogelinfostand, koffie en chocomelk. Klein en groot zijn welkom en kunnen er kennis opdoen om van eigen tuin een vogelparadijs te maken.

 

Afspraak:
aan de oranjerie tussen 10 en 16 uur.

Info:
Jerome De Bock tel. 03 775 97 47 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Organisatie:
Natuurpunt Waasland kern Beveren

 

 

 

Wase Koepel voor natuur.studie of kort WAKONA is een gemeenschappelijk, overkoepelend initiatief van verschillende afdelingen en werkgroepen van Natuurpunt, waaraan ook enkele andere natuurverenigingen (vzw Durme, Kruin, Ons Streven, JNM) en onafhankelijke werkgroepen meewerken.
Het werkingsgebied omvat het Waasland, Antwerpen-LinkeroeverZwijndrechtHammeZele en Berlare.