Activiteitenkalender

We gaan op zoek naar dieren die zich camoufleren om te ontsnappen aan hun predatoren of om makkelijker een prooi te verschalken. Laat je verleiden door de fascinerende wereld van verborgen dieren en kom mee op deze verrassende uitstap, gegidst door een boeiende verteller! Ook geschikt voor de jeugdige natuurliefhebber.

Niveau: dit is een activiteit voor het brede publiek.
Trajectinfo: 3 km, te voet, niet toegankelijk voor rolstoelen.
Meebrengen: potjes, determineergidsen, potjesloupe.
Info: Rudi Goossens, spirit2 [at] telenet.be, 0473323468. Bij extreem ongunstig weer (regen en wind) gaat deze activiteit niet door. Bij twijfel, neem de dag zelf telefonisch contact ten laatste om 13u.


Wanneer? 12/07/2020 van 14u00 tot 17u00
Afspraakplaats Parking naast cafĂ© De Groene Wandeling, Buggenhout-Bos, Kasteelstraat, 9255 Buggenhout
Begeleider: Rudi Goossens


Organisatie: Insectenwerkgroep Voelspriet Rudi Goossens, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Natuurpunt IJsvogel-Opwijk, Natuurpunt 's Heerenbosch, Natuurpunt Londerzeel

 

 

Wase Koepel voor natuur.studie of kort WAKONA is een gemeenschappelijk, overkoepelend initiatief van verschillende afdelingen en werkgroepen van Natuurpunt, waaraan ook enkele andere natuurverenigingen (vzw Durme, Ons Streven, JNM) en onafhankelijke werkgroepen meewerken.
Het werkingsgebied omvat het Waasland, Antwerpen-LinkeroeverZwijndrechtHammeZele en Berlare.