Activiteitenkalender

Uilenwerkgroep Waasland, afdeling Beveren, organiseert voor de 3e maal een ringfietstocht door de gemeente langs plaatsen waar steen- en kerkuil, eventueel torenvalk broeden in nestkasten waar we de jonge vogeltjes kunnen bewonderen. Een erkend ringer kan dan tevens de pulli voorzien van een ring.

`Vertrek om 14.00 uur op de parking van Hof ter Saksen aan de Haasdonkse baan in Beveren. Einde voorzien rond 17.00 uur. Afstand tussen de 5 à 8 kilometer naargelang de omstandigheden.

Iedereen, jong en oud die interesse heeft voor vogels en natuur is welkom. Graag een seintje vooraf als je komt, met uw gegevens, zodat wij kunnen verwittigen als de fietstocht niet kan doorgaan.

Info: Michielsen Willy Jef van Hoofstraat 4 9120 Beveren-Waas, 037755588, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

Wase Koepel voor natuur.studie of kort WAKONA is een gemeenschappelijk, overkoepelend initiatief van verschillende afdelingen en werkgroepen van Natuurpunt, waaraan ook enkele andere natuurverenigingen (vzw Durme, Kruin, Ons Streven, JNM) en onafhankelijke werkgroepen meewerken.
Het werkingsgebied omvat het Waasland, Antwerpen-LinkeroeverZwijndrechtHammeZele en Berlare.