Activiteitenkalender

Samenkomst aan kruising Koningstraat-Stropersfietspad, 9170 De Klinge.  Vertrek om 13.30 u - einde voorzien rond 17.00 u.

 

Laagdrempelige wandeling met herkennen van soorten.

Algemene info:
Iedereen is welkom om nader kennis te maken met de wereld van de paddenstoelen en de samenhang met het geheel van de natuur. Om optimaal te kunnen waarnemen, komen een loep en een klein spiegeltje van pas. Bij nat weer zijn laarzen nuttig, anders wandelschoenen.

 

Inschrijving verplicht via deze link  / via website van Natuurpunt Maximum 20 deelnemers

 

Gidsen: Marc De Meireleir en Dirk Baert

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of +32 487 684979

Organisatie:  Natuurpunt Waasland Kern Noord - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Richtlijnen voor deelnemers:  voor alle activiteiten geldt:

  • Vooraf inschrijven is verplicht
  • Deelnemers zijn welkom als ze geen verdachte symptomen vertonen (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging tot 38 C°) of samenleven met personen met COVID19 of kenmerkende symptomen als koorts (vanaf 38 C°) of benauwdheidsklachten.
  • Bij buitenactiviteiten brengen deelnemers vanaf 12 jaar brengen hun eigen mondmasker mee en dragen deze.
  • De afstandsregel van 1,5 meter moet in acht worden genomen.
  • Deelnemers raken geen objecten aan tijdens de excursie.


 

Wase Koepel voor natuur.studie of kort WAKONA is een gemeenschappelijk, overkoepelend initiatief van verschillende afdelingen en werkgroepen van Natuurpunt, waaraan ook enkele andere natuurverenigingen (vzw Durme, Ons Streven, JNM) en onafhankelijke werkgroepen meewerken.
Het werkingsgebied omvat het Waasland, Antwerpen-LinkeroeverZwijndrechtHammeZele en Berlare.