Cursussen & workshops

Deze laagdrempelige en interactieve cursus onder leiding van Benno Geerstma geeft je de basisinzichten rond klimaat en natuur. In 3 boeiende zoomlessen en 1 excursie maak je kennis met het hoe en het wat van het klimaat. Je krijgt inzicht hoe de natuur op de klimaatsverandering reageert, ook hier in Vlaanderen. Je krijgt tal van inspirerende ideeën waar je zelf mee aan de slag kan gaan en niet te vergeten (h)eerlijke klimaatproevertjes.

  • Zoomles 1 ‘Wat is het klimaat en hoe is het gewijzigd?’, 9 februari 19u-22u
  • Zoomles 2 ‘Gevolgen van klimaatverandering voor de natuur’, 16 februari 19u-22u
  • Zoomles 3 ‘Samen voor inspirerende & duurzame oplossingen’, 23 februari 19u-22u
  • KlimaatWandeling met (h)eerlijke klimaatproevertjes in de Scheldevallei Moerzeke-Kastel, 6 maart 9u-12u. Stevige wandelschoenen volstaan.

Inschrijvingsprijs voor leden Natuurpunt: 30 euro en voor niet-leden 35 euro

Voor deze activiteit kan je enkel online inschrijven via www.natuurpunt.be/agenda/online-cursus-klimaatverkenner-hamme-44519
In de bevestigingsmail vind je alle gegeven hoe te betalen.

Organisatie:
Natuurpunt Waasland kern Hamme,

Contactpersoon
Frans Verschelden 0495 28 58 10 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mede-organisatoren:
Natuurpunt CVN, Natuurpunt afdeling ’s Heerenbosch, Natuurpunt afdeling Dendermonding en Ampère cv, burger energie coöperatie.

 

 

Wase Koepel voor natuur.studie of kort WAKONA is een gemeenschappelijk, overkoepelend initiatief van verschillende afdelingen en werkgroepen van Natuurpunt, waaraan ook enkele andere natuurverenigingen (vzw Durme, Ons Streven, JNM) en onafhankelijke werkgroepen meewerken.
Het werkingsgebied omvat het Waasland, Antwerpen-LinkeroeverZwijndrechtHammeZele en Berlare.