Nieuwsbrief

juni 2018

Excursies - Activiteiten

Morgen, 30 juni 2018, gaan we daguitstap naar Berlare Broek. Op de valreep kreeg de Libellenwerkgroep Waasland een vergunning om de paden te verlaten, een unieke kans om het gebied te verkennen. In de voormiddag staat de noordelijke helft op het programma, in de namiddag bezoeken we de zuidelijke helft. Je kan ook aansluiten voor een deel van de excursie

Afspraak: 10.00: ingang Gratiebossen; 9240 Zele, Gentsesteenweg ter hoogte van huisnummer 260 - 14u00: 9290 Belare, Sluis ten hoogte van huisnummer 62

Graag tot dan.
Meer info: Tom Vermeulen

 

Ook de volgende libellenexcursies staan op de agenda

7 juli 2018: libellenexcursie Terneuzen - LVV - Marian Kiefer
28 juli 2018: libellenwandeling in de Fondatie (Sinaai) - vzw Durme - Frank CornelisProjecten - Samen ontdek je meer!

We zijn nog steeds op zoek naar libellenliefhebbers die dicht bij huis een aantal mensen samenbrengen om in een (project)gebied de libellenfauna op te volgen en hierover te communiceren (via website www.wakona.be en tijdens de voor- en/of najaarsvergadering van de werkgroep). Het organiseren van libellenexcursies en/of activiteiten zijn en meerwaarde. Maak altijd goede afspraken met terreinbeheerder.

Als werkgroep ondersteunen we deze nieuwe projecten. Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Meedoen

Wil je meer weten over libellen:
website Libellenvereniging Vlaanderen vzw - www.odonata.be
nieuwsbrief van LVV, stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
lid worden LVV en het tijdschrift Brachytron ontvangen
nieuwsbrief libellen Nature today
natuurbericht via nieuwsbrief Natuurpunt
volg Libellenwerkgroep Waasland via website Wakona

 

Wens je deze nieuwsbrief niet langer te ontvangen, geef dan een seintje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schrijf je uit via de link onderaan de nieuwsbrief.


Libellenwerkgroep Waasland | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wase Koepel voor natuur.studie of kort WAKONA is een gemeenschappelijk, overkoepelend initiatief van verschillende afdelingen en werkgroepen van Natuurpunt, waaraan ook enkele andere natuurverenigingen (vzw Durme, Ons Streven, JNM) en onafhankelijke werkgroepen meewerken.
Het werkingsgebied omvat het Waasland, Antwerpen-LinkeroeverZwijndrechtHammeZele en Berlare.