Nieuwsbrief

Tijdens het libellen-vliegseizoen verschijnt op onregelmatige tijdstippen een nieuwsbrief mbt waarnemingen en activiteiten van de libellenwerkgroep Waasland.

 

Wil je graag deze nieuwsbrief ontvangen, stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Privacyverklaring

Ben je geïnteresseerd in onze werking en gaf je je uitdrukkelijke toestemming om op de hoogte gehouden te worden? Dan bewaren we je gegevens (naam & emailadres) in een apart, beveiligd bestand op de website https://www.wakona.be. Je kan altijd laten weten die communicatie niet meer te willen ontvangen.

Een aantal keren per jaar versturen we een digitale nieuwsbrief. Je krijgt de nieuwsbrief enkel wanneer je deelneemt aan een activiteit en je hiervoor toestemming gaf of jezelf inschrijft. Voor het versturen van de nieuwsbrief gebruiken we je emailadres. Je kan je op ieder moment uitschrijven door te klikken op de link onderaan de nieuwsbrief.

Je gegevens worden enkel gebruikt om de werking van de werkgroep te kunnen organiseren: administratie, communicatie, uitnodigingen, praktische info, enz.

Als je je gegevens wil inkijken, verbeteren of intrekken, kan dit steeds via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Voor meer info verwijzen we je graag door naar de  privacygegevens van Natuurpunt vzw, waar we als werkgroep deel van  uitmaken. https://www.natuurpunt.be/pagina/algemene-voorwaarden-en-privacy.

 

 

 

Wase Koepel voor natuur.studie of kort WAKONA is een gemeenschappelijk, overkoepelend initiatief van verschillende afdelingen en werkgroepen van Natuurpunt, waaraan ook enkele andere natuurverenigingen (vzw Durme, Ons Streven, JNM) en onafhankelijke werkgroepen meewerken.
Het werkingsgebied omvat het Waasland, Antwerpen-LinkeroeverZwijndrechtHammeZele en Berlare.